Què és Sense Títol?

Sense Títol va néixer com el projecte creatiu de dues germanes de Barcelona. Durant molts anys vam unir esforços, eines i espai per tirar endavant les nostres idees. Hem anat a moltes fires d’artesania i tenim alguna de les nostres peces a botigues.

La Núria ha estudiat Disseny Gràfic a Elisava i Maquetisme a Epsar, i ara es dedica a fer realitat peces de disseny i personalitzades per a nens, sota el nom de Blue Bamboo. Visiteu-la a @bluebamboo_shop i a @bluebamboo.shop

I jo, la Senyoreta Meravella, vaig aprendre l’ofici de Joieria a l’escola del Col·legi Oficial de Joiers (JORGC) i he conservat el nom de Sense Títol per a la secció de joies. Ara mateix soc aprenent de puntaire i m’agradaria fusionar el món de la joieria i el de les puntes de coixí.

Per què el nom de Sense Títol? És una referènca al món de l’Art. Moltes obres de grans artistes han estat titulades així.
Comprem fetes les peces? No. Sense Títol  i Blue Bamboo produeixen artesanalment tots els productes. Les peces les hem imaginat i elaborat nosaltres, des del dibuix fins al producte final, per tant no trobareu res de semblant enlloc!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s